HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rusya'dan ABD'ye Esad uyarısı

Düzenleyen: /
Rusya'dan ABD'ye Esad uyarısı
Putin, Trump, Rusya, Abd, Haber

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ABD destekli PYD'nin, Esad rejimine 2 kez saldırı girişiminden bulunmasının ardından uyarıda bulundu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli PYD'nin bulunduğu bölgelerden Esad rejimine 2 kez ateş açıldığını hatırlatıp saldırıların tekrarlanması durumunda karşılık vereceklerini söyledi.

SALDIRILARI DERHAL DURDURUN
Konaşenkov "Fırat'ın doğusundaki PYD ve ABD kontrolündeki bölgelerden Suriye ordusuna iki kez ateş açıldı. Bu bölgelerde Suriye ordusu ile birlikte DEAŞ'a karşı özel operasyonlarımıza devam ediyoruz. Bu nedenle, özel iletişim kanallarımız aracılığıyla, ABD ordusunun ve PYD'nin bulunduğu bölgelerden gerçekleştirilen bu saldırıların derhal durdurulmasını istedik." dedi.

TEKRAR OLURSA VURULACAK
PYD'nin bulunduğu noktalardan gerçekleşecek herhangi bir başka saldırı girişimi olması halinde, bölgenin vurulacağını belirten Konaşenkov “O bölgelerde bulunan mevziler her türlü askeri yolla derhal vurulacak.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...