HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Katar Emiri, Doha'da coşkuyla karşılandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Katar Emiri, Doha'da coşkuyla karşılandı
Katar, Doha, , Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani, bazı Arap ülkelerinin ülkesi ile ilişkilerini kestiği 5 Haziran'dan bu yana ilk yurt dışı turunu tamamladıktan sonra başkent Doha'da coşkuyla karşılandı.

ABD'nin New York kentinde gerçekleştirilen 72. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Genel Görüşmeleri'nin ardından Doha'ya dönen es-Sani, Katar bayraklarıyla yollara akın eden vatandaşlar tarafından karşılandı. Katar Emiri es-Sani, zaman zaman araçtan inerek kendisini karşılamaya gelenleri selamladı.

Katar Emiri es-Sani, Türkiye, Almanya ve Fransa'ya gerçekleştirdiği ziyaretin yanı sıra New York'ta katıldığı 72. BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri'nin ardından ülkesine geldi.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır yönetimlerinin 5 Haziran'da Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kesmelerinin ardından Körfez'de kriz patlak vermişti. Katar'a ambargo uygulayan 4 ülke, ilişkilerin düzeltilmesi için Doha yönetimine 13 maddelik talep listesi sunmuş, Katar ise uluslararası hukuka aykırı hiçbir talebin kabul edilmeyeceğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...