Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok sert sözler! ABD'nin hesap verme vakti geldi!

Düzenleyen:
Çok sert sözler! ABD'nin hesap verme vakti geldi!

DÜNYA Haberleri

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong Ho, ülkesinin lideri Kim Jong Un'un, ordunun Trump'ın bu ifadelerinin ardından ABD'yi cezasız bırakmayacağını söylediğini belirtti.

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong Ho, ABD Başkanı Donald Trump'ın BM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadelerle iki ülke arasındaki savaşın fitilini ateşlediğini, halk ve ordunun ABD'ye ateş topu ile karşılık verilmesini istediğini söyledi

ABD HESAP VERME VAKTİ GELDİ

Ri, "ABD'nin hesap verme vakti geldi. Askerlerimiz ve halkımız, ABD'ye sözle değil, ateş topuyla karşılık verilmesini istiyor" dedi.
 
Ri, Kuzey Kore'nin bağımsızlığının korunmasının aracı olduğunu söylediği nükleer silahların ana konu olduğu hiçbir görüşmede yer almak istemediklerini ve ABD ile aralarındaki güç dengesi farkını kapatmaya çok yaklaştıklarını belirtti.
 
ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda "Zorunda kalırsak Kuzey Kore'yi yok ederiz" ifadelerini kullanmıştı.
 
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un da bu ifadelere karşılık "Akli dengesi bozuk bunak ABD'liyi kesinlikle ateşle terbiye edeceğim" demişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...