HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Gazprom ve Türkiye Türk Akımı'nın kara kesimi üzerinde bir protokol hazırlıyor'

Düzenleyen: /
'Gazprom ve Türkiye Türk Akımı'nın kara kesimi üzerinde bir protokol hazırlıyor'
Rusya Enerji Bakanı, Alexander Novak, Gazprom, Türk Akımı, Haber

Ekonomi Haberleri

Gazprom ve Türkiye'nin Türk Akımı'nın kara kesimi üzerinde bir protokol hazırladıklarını söyleyen Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, ''Şimdilik Gazprom ile Enerji Bakanlığı arasında bir protokol imzalanması üzerinde duruldu. Biz de Türkiye topraklarında transit bölümünün uygulanması hakkında Türkiye Cumhuriyeti Enerji Bakanlığı ile ayrıntılı olarak görüştük" dedi.

Rus Enerji Bakanı Alexander Novak, Rusya-Türkiye Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı’nda Gazprom ile Türkiye arasında  "Türk Akımı"nın arazi bölümü inşasını için bir protokol hazırlandığını söyledi. Novak, "Şimdilik Gazprom ile Enerji Bakanlığı arasında bir protokol imzalanması üzerinde duruldu. Biz de Türkiye topraklarında transit bölümünün uygulanması hakkında Türkiye Cumhuriyeti Enerji Bakanlığı ile ayrıntılı olarak görüştük" dedi.

Novak, Türkiye'nin Türk Akımı'nın arazi yapımıyla ilgili yıl sonuna kadar bir protokol imzalamasını beklediğini söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...