Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemen'den Suudi Arabistan'a füzeli saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yemen'den Suudi Arabistan'a füzeli saldırı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Yemen'den Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad'a balistik füze saldırısı yapıldı.

Yemen’de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldırısının başarılı bir şekilde engellendiğini bildirdi.

Yemen Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ise saldırının Yemen yapımı ve uzun menzilli Burqan 2H adlı balistik füze kullanılarak gerçekleştirildiği belirtilerek, "Operasyon başarılı oldu. Suudi Arabistan’ın kalbi sallandı" ifadeleri kullanıldı.

Husilerin sözcüsü Muhammed AbdulSalam, "Yemen’e saldıran ülkeler, balistik füzelerimizden korunamayacak" açıklamasını yaptı.

Kral Halid Uluslararası Havaalanı’nın resmî Twitter hesabından ise “Her şeyin yolunda gittiği, seferlerin tam zamanlı gerçekleştirileceği" açıklaması yapıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...