Suudi Arabistan: Lübnan'ı savaş ilan eden bir ülke olarak göreceğiz

Düzenleyen:
Suudi Arabistan: Lübnan'ı savaş ilan eden bir ülke olarak göreceğiz

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan Körfez İşleri Bakanı: "Hizbullah'ın Suudi Arabistan'a yönelik hareketleri sebebiyle Lübnan'ı savaş ilan eden bir ülke olarak göreceğiz"

Suudi bakan, Lübnan hükûmetinin, Hizbullah’ın Suudi Arabistan’a yönelik tehlikeden haberdar olması gerektiğini kaydetti ve “Hizbullah militanlarının Suudi Arabistan'a yönelik hareketleri sebebiyle Lübnan'ı savaş ilan eden bir ülke olarak göreceğiz” dedi.

"TÜM SALDIRILARDAN SORUMLU"

Hizbullah militanlarının, Suudi Arabistan’a yönelik tüm saldırılardan sorumlu olduğunu söyleyen El Sabhan, örgütü uyuşturucu kaçakçılığı ve gençlere terör eğitimi vermekle suçladı.

"LÜBNANLILARI DAĞITMAK AMACIYLA YAPILIYOR"

Lübnan hükûmetinin Hizbullah’ın saldırganlığını dizginlemesini beklediklerini dile getiren bakan, ayrıca Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin baskı altında istifa ettiği yönündeki açıklamaların ‘Lübnanlıları dağıtmak’ amacıyla yapıldığını da sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...