Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin: Türkiye ile ilişkilerimizin eski hâline döndüğünü söyleyebiliriz

Düzenleyen:
Putin: Türkiye ile ilişkilerimizin eski hâline döndüğünü söyleyebiliriz

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği görüşmede, "Türkiye ile ilişkilerimizin eski hâline döndüğünü söyleyebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilişkilerin geliştiğine vurgu yaparak, "Aramızdaki siyasi, askeri ekonomik ve ticari bütün ilişkiler her geçen gün artarak devam ediyor. Gerek bölgede ikili ilişkilerimiz, bunun yanında bölge sorunlarına yönelik dayanışmamız, geleceğe yönelik güvenimizi de artırıyor" dedi. 

"Türkiye ile ilişkilerimizin eski hâline döndüğünü söyleyebiliriz" 

Putin ise, "Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin artık tümüyle eski hâline döndüğünü söyleyebiliriz. Ticaret hacmimiz, geçen yıl yaşanan düşüşten sonra bu yılın ilk 8 ayında yüzde 30'dan fazla arttı. Türkiye ve Rusya, Suriye krizi dahil olmak üzere tüm konular üzerinde birlikte çalışıyor" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...