Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Netanyahu: Bir gün İran rejimi düşecek

Düzenleyen:
Netanyahu: Bir gün İran rejimi düşecek

DÜNYA Haberleri

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'te yaptığı bir video konuşmasında, Nazi Almanyası ile İran'ın "Yahudileri öldürmek için acımasız bir bağlılığı" paylaştığını belirtti ve ekledi: "Bir gün İran rejimi düşecek"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, konuşmasında İran'a yüklendi ve İran'ın Nazi Almanyası ile ortak yönleri ve taahhüdleri olduğunu ileri sürdü. Kısa video, İsrail tarafından atıldığı iddia edilen bir füzenin Cumartesi günü Şam yakınlarına düşmesinden sonra yayınlandı.Netanyahu konuşmasında İran'a sürekli olarak odaklanmasını haklı bularak "Devletimizi yok etmek için ifade ettikleri soykırım tehditlerini yok sayamayacağız" ifadelerini kullandı.  
  İran ve Nazi Almanyası diyen Netanyahu "ikisinin paylaştığı önemli ortak nokta; bir tanesi zulüm ve terörü empoze etmede acımasız bir bağlılık gösteriyor ikincisi ise Yahudileri öldürmek için..." dedi.
 
"İRAN REJİMİ DÜŞECEK"

 
İsrail'in İran'ın kendisini Suriye'de "askerî açıdan yerini sağlamlaştırmasına" ya da nükleer silah elde etmesine izin vermeyeceğini de sözlerine ekledi. Netanyahu, "bir gün İran rejimi düşecek" diyerek, İsrail'in ülke ile ilişkileri tekrar kurmaya hevesli olacağını da belirtti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...