Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kerkük'te polise bombalı ve silahlı saldırı

Kerkük'te polise bombalı ve silahlı saldırı

DÜNYA Haberleri

Irak'ın Kerkük kent merkezindeki Almaz semtinde devriye görevi yapan Terörle Mücadele Polis ekiplerine bombalı ve silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi.

Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Afrasyav Kamil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kerkük kent merkezindeki Almaz semtinde Terörle Mücadele Polis devriyesine saldırı düzenlendi." dedi.
Saldırganların kim olduğuna ilişkin henüz sağlıklı bilgiye ulaşmadıklarını belirten Kamil, "Kimliği henüz belirlenemeyen kişiler kullandıkları araçtan iki el bombasını polis aracına attılar. Daha sonra otomatik silahlarla saldırıyı sürdürdüler." diye konuştu.
Polislerin de saldırganlara karşılık verdiğini kaydeden Kamil, "Saldırıda can kaybı yaşanmadı ancak devriye aracında hasar oluştu. Saldırıdan sonra ekipler bölgede geniş çaplı inceleme başlattı." ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...