Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail polisi Filistinli kadını yerlerde sürükledi

Düzenleyen:
İsrail polisi Filistinli kadını yerlerde sürükledi

DÜNYA Haberleri

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te düzenlenen gösterilere müdahalesinde Filistinli bir kadını yerlerde sürükledi.

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün surlarla çevrili Eski Şehir bölgesinde düzenlenen gösterilere müdahalesinde Filistinli bir kadını yerlerde sürükledi. ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararını protesto eden Filistinli bir gruba, İsrail polisi müdahale etti. Şehrin ana girişi olan Şam Kapısı'ndaki müdahale sırasında İsrail polisi, Filistinli bir kadını yerlerde sürükledi. Filistin Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin yerlerde sürükleyerek yaraladığı Filistinli kadının hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca söz konusu kadının İsrail polisi tarafından başına vurularak darp edildiği aktarıldı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...