Kenan Pala Gününüz kutlu olsun Amerika

Kenan Pala Gününüz  kutlu olsun Amerika

DÜNYA Haberleri

Evsiz ve yurtsuzlar için yaptığı çalışmalarla binlerce kişiye yardım eden Kenan Pala, geçen yıl en iyi 10 genç gönüllüden biri seçilmişti.

Kaliforniya Valiliği, Kenan Pala'nın kurduğu  'Kids4 Community' (Topluluk için Çocuklar) derneği ile evsizler ve kimsesizler için harika işler yaptığını duyurdu. Bu yüzden San Diego'da 23 Ocak'ın 'Kenan Pala Günü' ilan edildiği ifade edildi. Valilik açıklamasında şunlara yer verdi: Kenan, bu yaşında hepimize örnek olacak işlere imza attı. Onunla gurur duyuyoruz. Geçen yıl 8 binden fazla yiyecek içecek ve bakım paketi hazırladılar. Bunlar ABD'deki birçok evsiz kuruma bağışlandı. Evsizler için San Diego'da 3 bin öğlen yemeği verildi. 500'den fazla ailenin giyim, okul ve yaşama masrafları karşılandı. Kenan Pala ise yaptığı konuşmada "İnsanları yardım yapmaya davet ediyorum" dedi. Konuşmalar sonrası Pala'ya belge ile plaket verildi. Geçen yıl ABD'de en iyi 10 genç gönüllüden biri seçilen Kenan Pala ödülünü, Olimpiyat Şampiyonu, rekortmen yüzücü Michael Phelps'ten almıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...