Afrin'de PKK/YPG'nin sivil yalanı

Düzenleyen:
Afrin'de PKK/YPG'nin sivil yalanı

DÜNYA Haberleri

Sosyal medyada Türk askeri hakkında karalama kampanyası başlatan terör sevicilerin yalanlarını bölgede çekilen bir fotoğraf ortaya çıkardı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Türkiye'nin sınırını teröristlerden ardındırmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 25. gününe girdi.

MEHMETÇİK'İ DURDURAMAYACAKSINIZ
Bölgede karadan ve havadan operasyonlar düzenlenirken, Türk askerinin ilerleyişini durdurmak için yüzlerce yalan iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyadan servis edilen yalanlar üzerinden Türk askerine karşı kirli bir algı operasyonu düzenlemeye kalkanlar, bölgede sivillerin hedef alındığı yalanını savunuyor. Ancak gerçek başka.

TERÖRİSTLERİN YENİ NUMARASI
Sivil hassasiyeti taşıyan Türk askeri, bu yüzden bölgedeki ilerleyişini daha dikkatli bir şekilde sürdürüyor. Bu hassasiyeti gören PKK/YPG'li teröristler, militanlarına sivil kıyafetler giydirdi.

BUNLAR MI SİVİL?
Afrin'in merkezinde çekilen bir fotoğrafta ise, tüm teröristlerin sivil gibi giyindiği, hepsinin elinde de uzun namlulu silahların olduğu görülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...