Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransız Komünist Partisi PKK'nın yalanına ortak oldu

Düzenleyen:
Fransız Komünist Partisi PKK'nın yalanına ortak oldu

DÜNYA Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı devam ederken sona yaklaşılan bu günlerde terör seviciler gözlerini Afrin'e dikti. Fransız Komünist Partisi de onlardan biri oldu. Parti, Twitter üzerinden yalan paylaşım yaptı.

Zeytin Dalı Harekatı terörü bitirme misyonuna ulaşmak üzere. Afrin'de 52 gündür sürdürülen harekat, son aşamasına geldi. Teröristler kendilerini bekleyen mutlak son karşısında kaçışlarını sürdürürken, terör seviciler de PKK'lılara sahip çıkmaya çalışıyor.

YALAN PAYLAŞIM YAPTILAR

PKK'lılara sahip çıkmak için Afrin'de TSK ve ÖSO eliyle işkenceler, eziyetler yapıldığı yalanlarını söyleyen terör seviciler, bu sefer de Afrin diye Doğu Guta vahşetini kendilerine mazleme etti.

Bu sefer bu malzemeyi kullanan da Fransa Komünist Partisi oldu. Partinin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda Afrin'in bombalandığı yalanlarını sürdürdü. Ancak paylaşımın yalan olduğu çok kısa sürede ortaya çıktı.

Fransız Komünist Partisi PKK'nın yalanına ortak oldu

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...