Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şekerleme kafe

Şekerleme kafe

DÜNYA Haberleri

Polonya’nın güneybatısındaki Wroclaw şehrinde günlük hayatın yoğun temposundan yorgun düşenler, gece uykusunu alamamışlar ya da öğlen paydosunda uyumayı hayal edenler için “şekerleme kafe” açıldı.

İnsanı dinlendirmeye yardımcı olan yeşilin tonlarında dekore edilen kafede müşteriler gevşemenin ilk adımı olarak ayakkabılarını çıkarıyor. Çim halı kaplı kafede yalın ayak gezen müşteriler daha sonra kişiye sarmalanma hissi veren tavana asılmış hamaklara uzanıyor. Çalınan slow müzik eşliğinde özel geliştirilmiş havalandırma sistemi devreye giriyor. Oksijeni bol, biraz nemlendirilmiş ve orman kokusunun hissedilebildiği havalandırma neticesinde kişi kolayca uykuya dalıyor ve 50 dakika sonra dinlenmiş bir şekilde uyanıyor. Bir şekerleme seansının fiyatı 90 zloty (yaklaşık 100 TL).

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...