Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YPG'li Teröristler Alamnya'da Schulz'un Partisi SPD'nin Binasını İşgal Etti

Düzenleyen:
YPG'li Teröristler Alamnya'da Schulz'un Partisi SPD'nin Binasını İşgal Etti

DÜNYA Haberleri

Almanya'da terör örgütü YPG/PKK yandaşları, en büyük destekçilerinden biri olan Martin Schulz'un partisi SPD'nin binasını işgal etti.

Almanya'da terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının, Frankfurt kentindeki Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) eyalet teşkilatı binasını işgal ettiği bildirildi. Hatırlanacağı gibi SPD'nin genel başkanı Martin Schulz Afrin Harekatı'nın durdurulması için büyük çaba harcamıştı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PAÇAVRALARINI ASTILAR

Frankfurter Rundschau gazetesinin haberinde, yaklaşık 50 kişinin SPD'nin Fischerfeldstrasse'deki binasına girdiği belirtildi. Terör örgütü yandaşlarının binaya, üzerinde "Özgür Afrin" yazan afiş ve terör örgütüne ait paçavralar astığı ifade edildi.

YASAĞIN KALDIRILMASINI İSTEDİLER

Polisin çevredeki caddeleri trafiğe kapattığı ancak olaya müdahalede bulunmadığı aktarıldı. Haberde, terör örgütü yandaşlarının PKK'ya yönelik yasağın kaldırılmasını istediği de kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...