Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akar’ın hain koruma astsubayından FETÖ’nün darbe notu çıktı

Düzenleyen:
Akar’ın hain koruma astsubayından FETÖ’nün darbe notu çıktı

DÜNYA Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın hain koruma astsubayı Serhat Pahsa’nın bilgisayarından Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe notu çıktı.

Darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda bulunan darbecilerin dijital verilerine ilişkin bilirkişi raporuna ulaşıldı. Darbecilerin derdest ettiği Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar 'ın koruma astsubayı Serhat Pahsa'nın bilgisayarından, FETÖ'nun "Aydınlık günler çok uzak değil. Kasvetli dönem muhakkak geçecek" şeklindeki darbe notu çıktı. Pahsa'nın astsubay rütbesinde olmasına rağmen terfi edecek generallerle ilgili çalıştığını gösteren belgeler de bulundu.

Dijital verilere ilişkin bilirkişi raporunda, darbe akşamı Genelkurmay Başkanlığı karargahını basan Özel Kuvvetler ekibinin başındaki darbeci Albay Fırat Alakuş'un da Muharrem Gürsoy ile darbe girişiminden bir ay önceki yazışmalarında "Önümüzdeki günler karışık" dediği belirtildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Darbeci Alakuş, Özel Kuvvetler komutanı Zekai Aksakallı'yı derdest etmeye çalışan darbeci Fatih Yarımbaş ile yazışmasında Aksakallı için "Görecek gününü" dediği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...