Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amerika'nın Suriye'yi bombalamasına İran'dan ilk tepki!

Düzenleyen:
Amerika'nın Suriye'yi bombalamasına İran'dan ilk tepki!

DÜNYA Haberleri

Trump'ın emriyle Amerika, Suriye'yi havadan vurdu. İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ile saldırı sert bir şekilde eleştirildi. Bakanlık, saldırının ciddi sonuçlar doğuracağını belirtti.

İran Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'nin başkenti Şam'a gerçekleştirdikleri saldırıyı sert bir dille eleştirerek sonuçları hakkında uyardı. 
İran Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ABD, İngiltere ve Fransa'nın, Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki Duma ilçesinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kimyasal saldırıya tepki olarak başkent Şam'a yönelik düzenledikleri saldırıyı sert bir şekilde eleştirdi. Bakanlık, saldırının bölgede ciddi sonuçlar doğuracağını belirtti.

 "SONUÇLARI OLUR"

İran Dışişleri Bakanlığı Suriye'ye yapılan saldırının bölgesel sonuçlarının olacağını açıkladı. Açıklamada ayrıca Amerika'nın saldırısının uluslararası hukukuk ihlali olduğu öne sürüldü. AFP Haber Ajansı, İran Dışişleri Bakanı Behram Ghasemi'nin Telegram uygulamasındaki kanalında "ABD ve müttefiklerinin hiçbir kanıtı yok ve Kimyasal Silahları Önleme Örgütü'nün bir tutum almasını bile beklemeden bu saldırıyı düzenlediler ve bölgesel sonuçlardan sorumlular" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...