İsrail'den tarihî itiraf: Büyük darbe yedik

Düzenleyen:
İsrail'den tarihî itiraf: Büyük darbe yedik

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail ordusu, Gazze'de onlarca Filistinlinin ölümüne ve yüzlercesinin de yaralanmasına neden olan saldırılar sonrası Hamas karşısında toplumsal ilişki konusunda yenilgiye uğradığını itiraf etti.

Tasnim Haber Ajansı'nın yerel kaynaklara dayandırdığı haberinde İsrail Ordu Sözcüsü Jonathan Conricus'un Gazze'deki gelişmelere yönelik, "Hamas Hareketi bizim halkla ilişkimize ağır bir darbe vurmayı başardı" dediği bildirildi.

Conricus yaptığı açıklamada şu ifadeleri yer verdi; "İsrail ordusu herhangi bir uyarıda bulunmaksızın yaptığı yanlış bir müdahale ile göstericilerin büyük çoğunluğunun ölümüne neden oldu." 

Conricus, Filistin taraftarlarının medya savaşını kazandığını itiraf ederek sözlerine şöyle devam etti; Yaşanan son çatışmalar İsrail ordusunun itibarına ağır bir darbe oldu ve Filistin taraftarları medya savaşında kazandı."

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...