- Ateşkes görüşmesinde Türkiye detayı
35 dakika önce

Ateşkes görüşmesinde Türkiye detayı! Hamas istedi, Tel Aviv itiraz etti

Hamas ile İsrail arasında Doha'da süren müzakerelerde Filistinli heyetin Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra arabulucu Katar ve Mısır'ın garantörlüğünü talep ettiği Tel Aviv'in ise buna itiraz ettiği iddia edildi.
 - Tam 100 milyon ton! Çin'den büyük petrol keşfi
1 saat 16 dakika önce

Tam 100 milyon ton! Çin'den büyük petrol keşfi

Çin'in kuzeydoğusunda bulunan Bohay Denizi'ndeki bir petrol sahasında 100 milyon tonluk yeni ham petrol rezervi keşfedildi.
 - Rusya'da kayak grubunun üzerine çığ düştü: 2 ölü
1 saat 20 dakika önce

Rusya'da kayak grubunun üzerine çığ düştü: 2 ölü

Rusya'nın Kamçatka Yarımadası’nda 11 kişilik kayak grubunun üzerine çığ düştü. 9 kişinin kurtarıldığı faciada 2 kişinin cansız bedeni bulundu.
 - İdlib'te sıcak dakikalar! Sahurda vurdular
1 saat 45 dakika önce

Sahurda saldırdılar! Suriye ordusu ve İran destekli terörist gruplar idlib'i vurdu

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki 14 bölgeye, Suriye ordusu ve İran destekli terörist gruplar tarafından çok sayıda saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ölü yada yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.
 - Kuzey Kore'den yeni gövde gösterisi
2 saat 18 dakika önce

Kuzey Kore'den yeni gövde gösterisi! Roketlerin görüntüsünü paylaştılar

Gövde gösterisine devam eden Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, nükleer kapasiteli çoklu roketatarların kullanıldığı topçu birliklerinin tatbikatını izledi. Kim'in denetlediği tatbikatta ateşlenen en 6 roketin görüntüsü de paylaşıldı.
 - Un bulmak için çıktı, döndüğünde evi enkaz olmuştu
2 saat 48 dakika önce

Filistinli annenin yürek yakan anları... Çocuklarına un bulmak için çıktı, döndüğünde evi enkaz olmuştu

Açlığa karşı mücadele veren Filistinli bir anne, un aramak için evinden çıktı ve döndüğünde evinin İsrail'in saldırısında yerle bir olduğunu gördü. Eşi ve çocukları yıkılan evin enkazında kaldı. Gözyaşları içindeki Filistinli anne, "Buğday unu almak için çıkmıştım. Yemin ederim buğday unu almak için çıkmıştım" diye haykırdı.
 - İsrail'in en çok aradığı isimlerdenmiş
2 saat 55 dakika önce

Hamas liderlerinden Issa öldürülmüştü! İsrail'in en çok aradığı isimlerdenmiş

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın komutan yardımcısı Issa'nın İsrail saldırılarında öldürüldüğünü açıkladı. Sullivan ayrıca Hamas'in diğer liderlerinin ise Gazze'deki tünellerde saklandığını söyledi.
 - İsrail Refah'a saldırı başlattı
3 saat 16 dakika önce

Gazze'de son durum... Hastane saldırısının görüntülerini yayınladı... İsrail Refah'a saldırı başlattı

Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 165 gündür süren saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 31.819'a yükselirken, ABD Başkanı Biden'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Netanyahu ile telefonda görüşen Biden, Gazze'ye acil insani yardımların artırılmasını vurguladı. "Refah'ta "kapsamlı bir kara operasyonu" olmaksızın nasıl bir operasyon yapılabileceğine ilişkin Amerikalı ve İsrailli yetkililerin en kısa zamanda Washington'da bir araya gelmesi konusunda mutabık kalındı. Öte yandan, Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı. İşte Gazze'den son haberler...
 - Bankada sistem arızalandı, duyan ATM'ye koştu
3 saat 40 dakika önce

Bankada sistem arızalandı, duyan ATM'ye koştu! Saatler içinde milyonlarca dolar çekildi

38 milyon müşterisi olan bankanın sisteminde arıza meydana geldi, haber hızla yayıldı. Arızayı duyanlar ATM'lerden milyonlarca dolar çekti. Para çekenlerin çoğunu üniversite öğrencileri oluştururken, banka parayı geri alabilmek için çabalıyor.
 - Çeteler birbirine girdi, yollar cesetlerle doldu!
5 saat 51 dakika önce

Çeteler birbirine girdi, yollar cesetlerle doldu!

Haiti’de çete şiddeti ve insani kriz büyüyor. Sokaklar çetelerin kontrolüne geçti, ülkeden kaçmak isteyen zenginler helikoptere binebilmek için 10 bin dolar ödüyor. Bölgede gerilim devam ediyor, son çatışmalarda 10 kişi hayatını kaybetti, cesetler sokak ortasında kaldı, işte son durum...
 - Dünyanın diline düştü, Trump kendine kefil arıyor!
7 saat 17 dakika önce

Trump kefil arıyor! 464 milyon dolarlık ceza için teminat bulamadı

Eski ABD Başkanı ve iş adamı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı açıkladı. Trump, miktarının büyüklüğü sebebiyle kefil olacak sigorta şirketi bulamadı...
 - İsrail ve Hamas arasında rehine takası görüşmeleri başladı
7 saat 44 dakika önce

İsrail basını duyurdu, rehine takası anlaşmaları resmen başladı! İki oda detayı dikkat çekti

Tel Aviv ile Hamas arasında rehine takası anlaşmasına varılmasına yönelik müzakerelerin İsrail heyetinin Katar'a ulaşmasıyla resmen başladığı duyuruldu. İsrail temsilcilerinin odasını Hamas temsilcilerinin odasından ayıran koridor detayı dikkat çekti. Görüşmelerde Katarlı ve Mısırlı arabulucuların iki oda arasında hareket etmesi bekleniyor...
 - İsrail savaş uçakları Refah'ı bombaladı, çok sayıda ölü var
8 saat 8 dakika önce

İsrail savaş uçakları Refah'ı bombaladı, çok sayıda ölü var

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın çeşitli bölgelerine bomba yağdırdı. Saldırılarda ilk belirlemelere göre aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 14 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
 - İsrail yine Şam'a saldırdı!
8 saat 28 dakika önce

İsrail yine Şam'a saldırdı! Hava savunma sistemi devreye girdi, roketler düşürüldü

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya hava saldırısı gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Saldırıların ardından bölgede hasar alan yerler olduğu belirtilirken, İsrail'in bazı roketlerinin de hava savunma sistemi ile düşürüldüğü duyuruldu.
 - Hastanede katliam!
10 saat 8 dakika önce

Hastanede katliam! İsrail, Şifa'ya 4. defa saldırdı

Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesine gece başlayan ve sabaha kadar devam eden saldırıda 20 Filistinli katledildi.
 - Paskalya'da tatil Ramazan Bayramı'nda yok
12 saat 31 dakika önce

İtalya'da İslam karşıtı söylem! Salvini'den ilkokulda Ramazan Bayramı'nda tatile tepki

İtalya’da ilköğretim okulu Ramazan Bayramı’nın ilk gününü tatil ilan etti. Paskalya Bayramı'nda tatile karşı çıkmayan Başbakan Yardımcısı Salvini, karara 'değerlerimize aykırı' diyerek tepki gösterdi.
 - Filistinliler aylardır oruç tutuyor
13 saat 12 dakika önce

İsrail'in açlık silahının gölgesinde Gazze'de Ramazan! Filistinliler aylardır oruç tutuyor

İsrail'in 5 aydır katliam saldırıları ile karşı karşıya kalan Gazze halkı, Ramazan ayını açlık ve kıtlığın ortasında idrak ediyor. Nüfusun neredeyse tamamı hayatta kalmak için gıda yardımına muhtaç. Ancak İsrail, insani yardımların tümüne engel olmaya devam ediyor. Şifa Hastanesi acil servis müdür yardımcısı Dr. Amjad Eleiwa, Gazze'deki gıda sorununu bu sözlerle gözler önüne serdi: "Buradaki insanlar zaten aylardır oruç tutuyorlar."
 - Navalnıy'ın ölümünden sorumlu olanlara yaptırım kararı
13 saat 59 dakika önce

AB harekete geçti! Navalnıy'ın ölümünden sorumlu olanlara yaptırım kararı

Avrupa Birliği, Rusya'da tutuklu bulunan muhalif Aleksey Navalnıy'ın ölümünden 'sorumlu olanlara' yaptırım uygulama kararı aldı.
 - "El ele yolumuza devam edeceğiz."
15 saat 2 dakika önce

Putin'den seçim sonrası Kızıl Meydan'da balkon konuşması: On binlerce kişiye seslendi

Rusya'daki seçimler sonrası başkanlık koltuğuna yeniden oturan Vladimir Putin, Kızıl Meydan'da gövde gösterisi gerçekleştirdi. Kırım ve Sivastopol’un Rusya ile yeniden birleşmesinin 10. yıldönümünde konuşan Putin, meydanda toplanan kalabalığa seslendi: "Hep birlikte el ele yolumuza devam edeceğiz."
 - 81 yaşındaki Biden, Trump'ın akıl sağlığıyla alay etti
15 saat 26 dakika önce

81 yaşındaki Biden, Trump'ın akıl sağlığıyla alay etti

81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir davette 77 yaşındaki Donald Trump'ın 'çok yaşlı' olduğunu ima ederek zihinsel olarak adaylığa uygun olmadığını söyledi.
 - "Refah'a saldırı hata olur"
15 saat 42 dakika önce

Biden arasının bozuk olduğu İsrail lideri ile görüştü! Netanyahu'dan Gazze'de insani yardıma şartlı evet

ABD Başkanı Joe Biden, soykırımcı İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü. Gazze'deki son durumun değerlendirdiği görüşmede Netanyahu, insani yardımlara şartlı evet dedi. Gazze'ye saldırılarının süreceği mesajını veren Netanyahu, bu süreçte insani yardımlara izin vereceğini söyledi.
Sona Git