HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Küba'da uçak kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi

Düzenleyen: /
Küba'da uçak kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi
Küba Uçak Kazası, Haber

DÜNYA Haberleri

Küba'da geçen hafta meydana gelen uçak kazasında yaralı kurtulan 3 kişiden birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 112'ye yükseldi.

Küba'nın başkenti Havana'da 18 Mayıs cuma günü kalkıştan kısa süre  sonra düşen Boeing 737 tipi yolcu uçağından yaralı kurtulan 40 yaşındaki Emiley  Sanchez'in hayatını kaybettiği bildirildi.

Sanchez'in yaşamını yitirmesiyle cuma günü 113 kişiyle Havana'dan  Holguin kentine gitmek üzere Jose Marti Uluslararası Havalimanı'ndan  havalandıktan kısa bir süre sonra düşen yolcu uçağında ölenlerin sayısı 112'ye  yükseldi. Sanchez ve 3 gün önce Gretell Landrove Font'da'nın da hayatını  kaybetmesiyle, 3 kişiden şu an sadece 19 yaşındaki Mailen Diaz  hayatta kaldı.

Diaz'ın yaşam mücadelesi tedavi gördüğü hastanede devam ediyor. Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez, uçağın düşme  nedeninin araştırılması için özel komisyon oluşturulduğunu belirtmişti. Uçağın,  Cubana Havayolları tarafından Meksikalı bir şirketten kiralandığı açıklanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...