Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Guinness Rekorlar Kitabına girmek için 32 kişi aynı anda kendini ateşe verdi!

Düzenleyen:
Guinness Rekorlar Kitabına girmek için 32 kişi aynı anda kendini ateşe verdi!

DÜNYA Haberleri

Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da 32 kişi kendini aynı anda ateşe vererek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

Birbirinden çarpıcı rekor denemelerine bir yenisi daha eklendi. Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'ın ünlü Grand Parade meydanında 32 kişi kendini ateşe vererek "Kendini aynı anda ateşe veren en çok insan" rekorunu kırdı.

ATEŞE DAYANIKLI GİYSİLER GİYDİLER

Başkent Cape Town'ın ünlü Grand Parade meydanında gerçekleşen deneme, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. Üzerlerine ateşe dayanıklı giysiler geçiren alevler içindeki gözü kara grup üyeleri, başlangıç ve bitiş çizgileri arasında tek sıra halinde yürüdü.

2013 YILINDAKİ REKORU EGALE ETTİLER

Güvenliğin üst düzeyde tutulduğu resmi denemede, her kişiye bir yardımcı eşlik etti ve olası bir aksaklık durumunda müdahaleye hazır bulundu. Neyse ki rekor denemesinde korkulan olmadı ve bu 32 kişi, 2013 yılında ABD'nin Ohio eyaletine bağlı Cleveland şehrinde 21 kişinin katılımıyla gerçekleşen rekoru bir adım ileriye taşıyarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...