Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

8 yaşındaki kızdan babasına iPad şoku

8 yaşındaki kızdan babasına iPad şoku

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de babasının iPad'inde "ücretsiz" oyunlarla oynayan 8 yaşındaki kız, upgrade uygulamalarına 6 günde 11 bin 300 lira harcadı.

İngiltere'nin Somerset kentinde yaşayan Lee Neale (43), teknolojiye düşkün minik kızı Lily (8) yüzünden hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Babasının iPad'ini ele geçirerek oyun oynamaya başlayan Lily, 6 günde oyun içi upgrade uygulamalarına yaklaşık 11 bin 300 lira harcadı. Apple Store'un en çok tercih edilen "Campus Life," ve "My Horse" gibi oyunlarıyla vakit geçiren Lily, alışveriş sırasında gerçek para kullanıldığını fark etmedi. Bankası hesabını bloke edince durumu fark eden Lee Neale, Apple'la temasa geçerek yaşadığı problemi anlatmaya çalıştı. Uzun uğraşların ve yazışmaların ardından kızının hatasını düzeltmeyi başaran Neale, bu süreçte otomobilini satmayı bile düşündüğünü söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...