HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kendi cenazesine katıldı! Görenler şoke oldu...

Düzenleyen: /
Kendi cenazesine katıldı! Görenler şoke oldu...
Paraguay, Cenaze, Juan Ramon Alfonso Penayo, Haber

DÜNYA Haberleri

Paraguay'da kayıp oğullarının yanmış kayıp oğullarının polis tarafından kendilerine teslim edilen aile, düzenledikleri cenaze töreni sırasında genç çocuğun ortaya çıkmasıyla büyük şok yaşadı.

Paraguay'ın doğusunda 20 yaşındaki Juan Ramon Alfonso Penayo isimli genç, iki hafta önce evinden çıkıp bir daha geri dönmedi. Günlerce çocuklarından haber alamayan aileye kötü haber polisten geldi.

POLİS, YANMIŞ ERKEK CESEDİNİ AİLEYE TESLİM ETTİ

Takip eden günlerde uyuşturucu baronlarının kontrolünde olan bölgede yanmış bir erkek cesedi bulundu. Polis, aileye yanmış kişinin kayıp olan oğulları olduğunu söyledi.

Kendi cenazesine katıldı! Görenler şoke oldu...

BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI
 
Aile cenaze töreni yaptığı sırada kayıp genç aniden ortaya çıktı. Yanmış cesedin kime ait olduğunu bulmak için polis soruşturma başlatırken ailesi ve arkadaşları gencin cenazesinde aniden ortaya çıkarak kendilerini işletmiş olabileceklerini söyledi.
 
CESEDİN SAHİBİ TESPİT EDİLEMEDİ
 
Ailenin gömdüğü cenazenin kime ait olduğu tespit edilemedi. Panayo'nun sevenlerinin geri döndüğü için mutlu ancak aynı zamanda da kızgın oldukları öğrenildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...