The Economist'ten skandal paylaşım

Düzenleyen:
The Economist'ten skandal paylaşım

DÜNYA Haberleri

Söz konusu Türkiye olunca küstahlıkta sınır tanımayan The Economist bugün sandık başına giden Türk seçmenleri "Sultan'ı durdurmaya" çağırdı.

Bugün 24 Haziran yani Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için sandığa gitme günü. Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da seçim günü, merakla ve heyecanla takip ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda İngiliz The Economist Türkiye'deki seçimleri yakından takip ederek sayfalarına taşıyordu. Haberlerini Erdoğan karşıtlığı üzerine kurgulayan yayın organı seçimlerin mutlak favorisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görse de muhalefetten umudunu kesmiyordu.

"SEÇMENLER ERDOĞAN'A KAPIYI GÖSTERMELİ"

Bugün ise seçmenler sandığa giderken skandal bir haber paylaştı: Türk seçmenler Erdoğan'a kapıyı göstermeli.

Haberine Erdoğan hakkında "24 Haziran'da kaybetmeyi hak ediyor." diyerek başlayan Economist, "popüler bir delifişek" ifadesini kullandığı Muharrem İnce ile ilgili "Anketler, Bay İnce'nin, Erdoğan'ı 8 Temmuz 'da ikinci tur seçime zorlayabilecek olsa bile kazanmayı zor bulacağını ileri sürüyor." dedi ve daha da küstahlaşarak Türk seçmenleri Erdoğan'a oy vermemeye çağırdı.

The Economist'ten skandal paylaşım

"SULTAN'I DURDURUN"

Gazete,"Sultanı durdurmak için Türkiye'nin etkili bir muhalefet ihtiyacı var." diyerek haberini sonlandırdı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...