Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas: Büyük geri dönüş yürüyüşü devam edecek

Hamas: Büyük geri dönüş yürüyüşü devam edecek

DÜNYA Haberleri

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin İsrail’in Gazze’ye uyguladığı kuşatma ve ambargoyu kaldırana kadar devam edeceğini duyurdu.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sözcüsü Hazim Kasım, yaptığı açıklamada, Filistinlilerin Gazze - İsrail sınırında, İsrail işgaline karşı başlattıkları Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin, Gazze'ye uygulanan kuşatma ve ambargo kaldırılıncaya kadar devam edeceğini duyurdu. Kasım açıklamasında, "Büyük Dönüş Yürüyüşü'nün şimdiye kadar devam etmesi, İsrail'in halkımızın iradesini kırma çabalarının başarısız olduğunun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.
Filistinlilerin Toprak Günü olarak adlandırdıkları 30 Mart’tan bu yana devam eden 'Büyük Dönüş Yürüyüşü' gösterilerinde bugüne kadar İsrail askerileri tarafından 138 Filistinli öldürüldü, 15 bin kişiden fazlası da yaralandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...