Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü otelde boğazını kestiler

Düzenleyen:
Ünlü otelde boğazını kestiler

DÜNYA Haberleri

Şehrin merkezindeki otelde gündüz saatleri...

Odalardan birinden çığlıklar yükseliyor.Hilton Oteli'nin koridoruna beyaz elbisesi kana bulanmış bir kadın çıkıyor. Bir görgü tanığı, "İnliyordu ve çığlık atıyordu. Boğazdaki kesik 6-7 santim vardı" sözleriyle tanık olduğu dehşeti anlattı.

İngiltere Manchester'daki dört yıldızlı Hilton otelinde boğazı kesilen kadın, 30'lu yaşlarında. Kurban, bilinci açık bir şekilde ambulansa konuldu.Ve hastaneye yetiştirildi.Olayın duyulmasıyla çok sayıda polis aracı otele geldi. Sokaklar bir anda sivil ve resmi polislerle doldu.Manchester Eveningn News, ağır silahlı polislerin otel ve otopark arasında koşturduğunu bildirdi.Gözaltına alınan kadınlardan biri pijamasıyla polis aracına bindirildi, elleri kelepçeliydi. Diğer kadın ise beyaz tişört ve kot pantolonluydu. Polis, gözaltına alınan erkekleri de kelepçeli halde araca götürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...