HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çinliler bunu da yaptı! Her gördüğünüze inanmayın...

Düzenleyen: /
Çinliler bunu da yaptı! Her gördüğünüze inanmayın...
Yanıltıcı Fotoğraflar, , Haber

DÜNYA Haberleri

Ailesi öldüğü için tebeşirle kendisine bir anne çizip üzerinde uyuyan Iraklı çocuğun fotoğrafını hepiniz görmüşsünüzdür. Ama işin aslı aslında çok başka. Bu çocuğun bir annesi, bir babası, kardeşleri ve kuzenleri var.

Kuzeni Bahareh Bisheh'in anlattığına göre bu kız çocuğu tebeşirlerle resimler çizerken yorgun düşüyor ve uyuyakalıyor. Bu güzel anı kaçırmak istemeyen kuzeni ise bir sandalyenin üzerine çıkarak bu anı ölümsüzleştiriyor ve böyle bir seri fotoğraf çekmeye başlıyor. 

Çin'de sentetik lahana üretiliyor.Evet, bu lahana bazı sıvılar kullanılarak yapılıyor ama insanlara yesinler diye satılmıyor. Çin, Kore, Japonya ve birçok ülkede daha eğlenceli amaçlı kullanılan bir yöntemden ibaret. 

İnternette gördüğümüz her şeye inanmamayı öğrendik. Sosyal medyada elden ele dolaşan bir çok fotoğrafın gerçekliği tartışma konusu oluyor. İşte o fotoğrafların gerçek yüzü...

 

Sinemaya giderken içine yiyecek doldurup öyle gidiyor.

New Jersey'in Brigantine yerleşkesinde çekilen bir fotoğrafta köpekbalığının bir evin önünde yüzdüğü görüldü. Suların karaya yürümesi ile okyanustan geldiği tahmin edilen köpekbalığının fotoğrafı twitter'da Sandy kasırgasına ait en fazla paylaşılan dosya oldu. Ancak bu fotoğraf bir kasırgaya ait olmakla birlikte bu  fotoğraf 2011'deki Irene Kasırgası'nda çekilmişti.

İnternetin en çok tartışılan fotoğraflarından bir diğeri ise  Dev Helikopter!

İnternetin son yalanı ise dev helikopter otel...

42 metrelik bir uzunluğa ve 14 metrelik bir yüksekliğe sahip. Saatte 255km/saat hız yapabilen bu devasa helikopter aslında yok.İşin içinde ise, havalanı otelleri zinciri Yotel olduğu konuşuluyor...

İşte internette dolaşan tartışmalı fotoğrafları sizin için biraraya getirdik... "Peri" mumyası: SAHTE

Canavar balık: SAHTE

Aslında bir maket olan bu balık, daha sonra Ebay'de satıldı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...