HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ürdün Kralı Abdullah ile görüştü

Düzenleyen: /
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ürdün Kralı Abdullah ile görüştü
NATO, Haber

DÜNYA Haberleri

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü.

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Brüksel’e gelerek NATO karargahını ziyaret etti. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve NATO Konseyi üyeleri, Ürdün ile Orta Doğu’da işbirliğinin güçlendirilmesi gereğini vurguladı. Stoltenberg, Ürdün Kralı'nın önderliğinde, bölgesel istikrarı destekleme ve terör mücadelesinde aktif bir rol oynadığını dile getirdi. Stoltenberg, Ürdün'le Orta Doğu’da önemli bir dost olduğunu işaret ederek, Ürdün ile askeri anlaşma ve ortak işbirliğini sürdüreceklerini söyledi. 

Kral Abdullah, NATO ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Teröre karşı mücadele ile ilgili koordinasyon devam etmeli” açıklamasında bulundu. Kral Abdullah, Filistin-İsrail çatışmasını iki devletli çözüm temelinde sona erdirmek için çabaların gerektiğini vurgulayarak Filistin’in başkentinin Doğu Kudüs olduğunun altını çizdi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...