Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran'ı açık açık tehdit etti: Devrimin son yıl dönümü olur

Düzenleyen:
İran'ı açık açık tehdit etti: Devrimin son yıl dönümü olur

DÜNYA Haberleri

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’dan gelen “ABD bize saldırırsa biz de Tel Aviv ve Hayfa’yı yer yüzünden sileriz.” açıklamasına tepki göstererek, “İran, Tel Aviv ve Hayfa’yı yok etmeyi deneme hatasını yaparsa bu onların kutladığı devrimin son yıl dönümü olabilir.” dedi.

İran Devrim Muhafızlarından bir komutanın İsrail’i hedef aldığı  sözlerine Başbakan Netanyahu yaptığı kısa açıklamayla  karşılık verdi.

İran’dan gelen tehditleri göz ardı etmediğini ancak bu tehditlerden de  korkmadığını söyleyen Netanyahu, “Eğer bu rejim (İran) Tel Aviv ve Hayfa’yı yok  etmeyi deneme hatasını yaparsa ki bunu başaramaz ama bu onların kutladığı  devrimin son yıl dönümü olabilir. Bunu hesaba katmalılar.” ifadelerini kullandı.

Devrim Muhafızları Komutanlarından Yadullah Cavani, bugün İran resmi  haber ajansı IRNA’ya yaptığı açıklamada, “ABD bize saldırırsa, biz de Tel Aviv ve  Hafya’yı haritadan sileriz.” açıklamasını yapmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...