Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de 10 sınıf arkadaşını öldürmek için plan yapan iki öğrenci yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD'de 10 sınıf arkadaşını öldürmek için plan yapan iki öğrenci yakalandı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'de 10 sınıf arkadaşını liste yaparak öldürmeyi ve onları gömmeyi planlayan 14 yaşındaki iki kız öğrenci gözaltına alındı.

Yerel basında çıkan haberlere göre, ABD'nin Florida eyaletine bağlı Avon Park bölgesinde 14 yaşındaki iki kız öğrenci, okul arkadaşlarından 10'unu öldürmek için hazırlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. 

Highlands County okul yönetiminin yayınladığı bildiride ise, "Bir öğretmen, iki kız öğrencinin sınıf arkadaşlarına zarar verebileceği ile ilgili bir plan hakkında uyarılmasının ardından iki öğrenci gözaltına alındı" ifadeleri kullanıldı. Öğretmen tarafından verilen ifadede ise iki kız öğrencinin davranışlarında tuhaflık sezinlenmesi üzerine yapılan aramada kızların defterlerinde 10 öğrencinin listesi ve silah çizimlerinin yer aldığı kaydedildi. 
Highlands County Şerif Ofisi de öğretmenin verdiği bilgi ışığında iki kız öğrencinin cinayet işlemek için komplo kurmakla suçladığını aktardı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...