Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müslüman yolculara terörist iftirası

Düzenleyen:
Müslüman yolculara terörist iftirası

DÜNYA Haberleri

Almanya’da düzenlenen ırkçı saldırıda aralarında 4 Türk’ün bulunduğu 9 kişinin hayatını kaybettiği katliamın yankıları sürerken Ryanair’in İcra Kurulu Başkanı Michael O’Leary’den İslam düşmanlığıyla ilgili açıklamalar geldi.

Avrupa’da düşük fiyatla hizmet sunan hava yolu şirketinin İcra Kurulu Başkanı O’Leary, Müslüman erkeklerin havalimanlarındaki tehdidin kaynağı olduklarını ve fişlenmeleri gerektiğini ileri sürdü. Times gazetesine konuşan O’Leary, havaalanlarındaki mevcut güvenlik politikalarını eleştirirken “Çocuklu bir aileye yönelik kontroller azaltılmalı. Bombacı kimdir? Bunlar kendi başlarına seyahat eden bekâr erkekler olacaklardır. Çocuklu bir aileyse geçip gitsin. Aile üyelerini havaya uçurma şansı sıfır. Bazı şeyleri söyleyemezsiniz çünkü bu ırkçılık olur. Ancak bombacı genellikle Müslüman inancındaki bir erkek olacaktır. Otuz yıl önce İrlandalıydı. Tehdit buradan geliyorsa, ona göre ele alın” dedi. O’Leary’in bu sözleri ülkedeki Müslümanların tepkisini çekti. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...