Kral, sarayında İsrailli Haham Rosen’i kabul etti

Düzenleyen:
Kral, sarayında İsrailli Haham Rosen’i kabul etti

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, aralarında hem İsrail hem de İngiltere vatandaşı olan Haham David Shlomo Rosen’in de bulunduğu bir heyeti başkent Riyad’daki sarayında kabul etti.

İsrail Dışişleri Bakanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Suudi Arabistan Kralı Selman, ilk kez farklı dinler arasında hoşgörü köprüleri kurmak için iyi çabalar çerçevesinde, aralarında Yahudi Haham David Rosen’in de bulunduğu çok dinli bir heyeti kabul etti” ifadesine yer verildi. Suudi Arabistan’ın resmi haber ajansı SPA’da yer alan haberde, Avusturya merkezli Uluslararası Kral Selman’ın Kral Abdullah bin Abdülaziz Dinler ve Kültürler Arası Diyalog Merkezi Genel Sekreteri Faysal Bin Abdurrahman ile merkezin yönetim kurulu üyelerini kabul ettiği aktarılırken daha fazla ayrıntıya yer verilmedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...