Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD’de bile bu kadar seveni yok!

Düzenleyen:
ABD’de bile bu kadar seveni yok!

DÜNYA Haberleri

Bugün ziyaretine başlayacak Trump’ı bir milyon kişi selamlayacak. İki gün sürecek gezi için 1,3 milyar dolar harcanacak.

ABD Başkanı Donald Trump’ın bugün başlayacak Hindistan’ı ilk resmî ziyaretinden önce ülkede benzeri görülmedik hazırlıklar yapılıyor. Pazartesi, uçakla ABD’den Gucerat eyaletinin başkenti Ahmedabad’daki Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havalimanı’na gidecek Trump’ı, havalimanından resmî açılışını yapacağı kriket stadyumuna gidinceye kadar yolda bir milyon kişi selamlayacak. Yol üzerindeki kavşaklarda Hint kültürünü yansıtan üç binin üzerinde dansçı performans sergileyecek. Konvoyun geçeceği yola gecekondu bölgesini gizlemek için 500 metre uzunluğunda duvar örüldü. Her taraf Trump ve eşinin dev posterleriyle donatılırken sokak köpekleri de kafeslere kondu. Tac Mahal’i ziyaret etmek için geleceği Agra’da duvarlar boyandı, tabelalar yenilendi, temizlik yapıldı. Tac Mahal’in hemen yanı başından akan, dünyanın en kirli nehri Yamuna’ya 14 bin litre temiz su aktarıldı. Hindistan, Trump’ın iki günlük ziyareti için yaklaşık 1,3 milyar dolar harcayacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...