Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En 'kral' karantina

En 'kral' karantina

DÜNYA Haberleri

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını mevki ve makam dinlemiyor. Dünyaca ünlü film yıldızlarından NBA starlarına, futbolculardan devlet adamlarına kadar herkes risk altında.

Birçok ülkenin kral ve kraliçesi de korunmak için sarayına kapandı. İsveç Kralı XVI. Carl Gustaf ve Kraliçe Silvia, virüs endişesiyle Stockholm’den ayrılarak Flen kentindeki bir saraya taşındı. Yetmiş bir yaşındaki Gustaf ve 76 yaşındaki eşi Silvia, kraliyet ailesiyle görüşmelerini video aracılığıyla gerçekleştiriyor. Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah ve Kraliçe Azizah Aminah Maimunah Iskandariah da Istana Negara’da çalışan yedi kişide virüs tespit edilmesinin ardından kendilerini sarayda karantinaya aldı. Yapılan testin negatif çıkmasına rağmen kral ve eşine tedbir amacıyla 14 günlük karantina uygulanacağı ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...