Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Japonya’da koronavirüs vaka sayısı 2 bin 719'a ulaştı

Düzenleyen:
Japonya’da koronavirüs vaka sayısı 2 bin 719'a ulaştı

DÜNYA Haberleri

Japonya’da karantina gemisinde koronavirüsden enfekte olan 712 kişi dışında, ülke genelinde görülen vaka sayısı 2 bin 7'ye ulaştı. Toplam vaka sayısı ise 2 bin 719'a yükseldi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan öldürücü koronavirüs Japonya’da etkisini artırmaya devam ediyor. Japonya Sağlık Bakanlığı ve yerel hükümetlerin verilerine göre, daha önce karantina altına alınan Diamond Princess adlı geminin yolcu ve mürettebatından enfekte olan 712 kişi dışında, ülkenin farklı eyaletlerinden bildirilen vaka sayısı 2 bin 7'ye ulaştı. Bu gelişme Japonya genelindeki toplam vaka sayısını 2 bin 719'a taşıdı.

70 kişi hayatını kaybetti
Japonya’da daha önce 11'i karantina gemisi Diamond Princess'in yolcuları arasından olmak üzere 70 kişi koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitirmişti. 70 hastanın sağlık durumunun hala ciddiyetini koruduğu ülkede, bin 27 kişi ise virüsü yenerek tedavi gördükleri sağlık kurumlarından taburcu edilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...