- Çeteler birbirine girdi, yollar cesetlerle doldu!
1 saat 12 dakika önce

Çeteler birbirine girdi, yollar cesetlerle doldu!

Haiti'de çeteler arasında meydana gelen çatışmada ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti.
 - Dünyanın diline düştü, Trump kendine kefil arıyor!
2 saat 38 dakika önce

Trump kefil arıyor! 464 milyon dolarlık ceza için teminat bulamadı

Eski ABD Başkanı ve iş adamı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı açıkladı. Trump, miktarının büyüklüğü sebebiyle kefil olacak sigorta şirketi bulamadı...
 - İsrail ve Hamas arasında rehine takası görüşmeleri başladı
3 saat 5 dakika önce

İsrail basını duyurdu, rehine takası anlaşmaları resmen başladı! İki oda detayı dikkat çekti

Tel Aviv ile Hamas arasında rehine takası anlaşmasına varılmasına yönelik müzakerelerin İsrail heyetinin Katar'a ulaşmasıyla resmen başladığı duyuruldu. İsrail temsilcilerinin odasını Hamas temsilcilerinin odasından ayıran koridor detayı dikkat çekti. Görüşmelerde Katarlı ve Mısırlı arabulucuların iki oda arasında hareket etmesi bekleniyor...
 - İsrail savaş uçakları Refah'ı bombaladı, çok sayıda ölü var
3 saat 28 dakika önce

İsrail savaş uçakları Refah'ı bombaladı, çok sayıda ölü var

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın çeşitli bölgelerine bomba yağdırdı. Saldırılarda ilk belirlemelere göre aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 14 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
 - İsrail yine Şam'a saldırdı!
3 saat 48 dakika önce

İsrail yine Şam'a saldırdı! Hava savunma sistemi devreye girdi, roketler düşürüldü

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya hava saldırısı gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Saldırıların ardından bölgede hasar alan yerler olduğu belirtilirken, İsrail'in bazı roketlerinin de hava savunma sistemi ile düşürüldüğü duyuruldu.
 - Hastanede katliam!
5 saat 29 dakika önce

Hastanede katliam! İsrail, Şifa'ya 4. defa saldırdı

Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesine gece başlayan ve sabaha kadar devam eden saldırıda 20 Filistinli katledildi.
 - Paskalya'da tatil Ramazan Bayramı'nda yok
7 saat 51 dakika önce

İtalya'da İslam karşıtı söylem! Salvini'den ilkokulda Ramazan Bayramı'nda tatile tepki

İtalya’da ilköğretim okulu Ramazan Bayramı’nın ilk gününü tatil ilan etti. Paskalya Bayramı'nda tatile karşı çıkmayan Başbakan Yardımcısı Salvini, karara 'değerlerimize aykırı' diyerek tepki gösterdi.
 - Filistinliler aylardır oruç tutuyor
8 saat 32 dakika önce

İsrail'in açlık silahının gölgesinde Gazze'de Ramazan! Filistinliler aylardır oruç tutuyor

İsrail'in 5 aydır katliam saldırıları ile karşı karşıya kalan Gazze halkı, Ramazan ayını açlık ve kıtlığın ortasında idrak ediyor. Nüfusun neredeyse tamamı hayatta kalmak için gıda yardımına muhtaç. Ancak İsrail, insani yardımların tümüne engel olmaya devam ediyor. Şifa Hastanesi acil servis müdür yardımcısı Dr. Amjad Eleiwa, Gazze'deki gıda sorununu bu sözlerle gözler önüne serdi: "Buradaki insanlar zaten aylardır oruç tutuyorlar."
 - Navalnıy'ın ölümünden sorumlu olanlara yaptırım kararı
9 saat 20 dakika önce

AB harekete geçti! Navalnıy'ın ölümünden sorumlu olanlara yaptırım kararı

Avrupa Birliği, Rusya'da tutuklu bulunan muhalif Aleksey Navalnıy'ın ölümünden 'sorumlu olanlara' yaptırım uygulama kararı aldı.
 - "El ele yolumuza devam edeceğiz."
10 saat 22 dakika önce

Putin'den seçim sonrası Kızıl Meydan'da balkon konuşması: On binlerce kişiye seslendi

Rusya'daki seçimler sonrası başkanlık koltuğuna yeniden oturan Vladimir Putin, Kızıl Meydan'da gövde gösterisi gerçekleştirdi. Kırım ve Sivastopol’un Rusya ile yeniden birleşmesinin 10. yıldönümünde konuşan Putin, meydanda toplanan kalabalığa seslendi: "Hep birlikte el ele yolumuza devam edeceğiz."
 - 81 yaşındaki Biden, Trump'ın akıl sağlığıyla alay etti
10 saat 47 dakika önce

81 yaşındaki Biden, Trump'ın akıl sağlığıyla alay etti

81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir davette 77 yaşındaki Donald Trump'ın 'çok yaşlı' olduğunu ima ederek zihinsel olarak adaylığa uygun olmadığını söyledi.
 - "Refah'a saldırı hata olur"
11 saat 3 dakika önce

Biden arasının bozuk olduğu İsrail lideri ile görüştü! Netanyahu'dan Gazze'de insani yardıma şartlı evet

ABD Başkanı Joe Biden, soykırımcı İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü. Gazze'deki son durumun değerlendirdiği görüşmede Netanyahu, insani yardımlara şartlı evet dedi. Gazze'ye saldırılarının süreceği mesajını veren Netanyahu, bu süreçte insani yardımlara izin vereceğini söyledi.
 - İsrail, 7 Ekim'den bu yana 100 bin silah ruhsatı dağıttı
11 saat 41 dakika önce

Ben-Gvir 'güvendeyiz' diyerek açıkladı! 7 Ekim'den bu yana 100 bin İsrailli silahlandı

İsrailin aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, 7 Ekim 2023'ten bu yana bakanlığının 100 bin silah ruhsatını onayladığını ve böylece İsrail'in daha güvenli hale geldiğini söyledi.
 - Teravih namazı kılan öğrencilere saldırı! 5 kişi yakalandı
12 saat 8 dakika önce

Teravih namazı kılan öğrencilere saldırı! 5 şüpheli yakalandı

Hindistan'da teravih namazı kılan yabancı uyruklu Müslüman öğrencilere düzenlenen saldırıya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.
 - 20 Çekyalı Ukrayna'da savaşa katılacak
13 saat 14 dakika önce

Cumhurbaşkanı seçti, onay verdi! 20 kişi Ukrayna'da savaşa katılacak

Çekya Cumhurbaşkanı Pavel, Ukrayna'da savaşa katılmak için talepte bulunan 56 kişiden 20'sine izin verdi.
 - "Türkiye bölgede rakipsiz hale gelebilir"
14 saat 3 dakika önce

Bulgar medyası KAAN'ı yazdı! 'Türkler ilk savaşı kazandı'

Türkiye'nin Milli Muharip Uçağı KAAN, Bulgar medyasında analiz edildi. Analizde KAAN'dan övgüyle söz edilirken, S-400 ve F-35 denkleminin çözümüne yönelik detaylara da yer verildi.
Dünya - Dünya
15 saat 52 dakika önce

Dünyanın en güçlü donanması hangi ülkede? Türkiye de listede...

Denizlerde jeopolitik riskler nedeniyle savunma harcamaları dijitalleşmenin de etkisiyle önemli ölçüde artıyor. Son olarak Türkiye'de TCG ANADOLU gemisi görücüye çıkmıştı. Peki, en fazla yatırım yapan ülkeler hangileri? Türkiye de listede var. İşte ülke ülke dünyanın en güçlü donanmaları…
 - Gazze'de öldürülenlerin yarısından fazlası çocuk
19 saat 17 dakika önce

İsrail vahşetinin boyutu! Gazze'de öldürülenlerin yarısından fazlası çocuk

İsrail'in 164 gündür saldırdığı Gazze'de can kaybı 32 bine dayandı. UNICEF Sözcüsü Elder, İsrail'in saldırılarında 13 binden fazla çocuğun öldüğünü söyledi.
 - Putin'den Navalny'nin ölümüne ilk yorum!
20 saat 15 dakika önce

Putin'den Navalny'nin ölümüne ilk yorum! Tutuklu takası iddialarını doğruladı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus muhalif Navalny'nin cezaevinde ölümüne ilişkin ilk kez yorum yaptı. "Üzücü bir olay" diyen Putin, Navalny ölmeden hemen önce tutuklu takası yaptığı iddialarını doğrulayarak "Bir şartla bu teklifi kabul ettim. Takas edebileceğimizi ama geri gelmemesini söyledim. Ancak ne yazık ki bu olay oldu" ifadelerini kullandı.
 - Putin'den seçim zaferinde 'üçüncü dünya savaşı vurgusu
20 saat 21 dakika önce

Putin'den seçim zaferinde 'üçüncü dünya savaşı vurgusu: Bir adım ötede ama kimse ilgilenmiyor

Rusya'daki seçimler sonrası başkanlık koltuğuna yeniden oturan Putin, zaferinin ardından muhalif lider Navalnıy'nın ölümünden Ukrayna'daki savaşa kadar pek çok konudaki soruları cevapladı. 'Barıştan yanayız' diyen Putin, Rusya ile NATO arasındaki çatışmanın mümkün olduğunu söyleyip "Bu çatışma, tam kapsamlı bir Üçüncü Dünya Savaşı'nın bir adım ötede olmasına yol açacak ama kimsenin bu konuyla ilgilendiğini düşünmüyorum"  ifadelerini kullandı. 
 - Prenses Kate Middleton ortaya çıktı
20 saat 53 dakika önce

Dünya onu konuşuyor! Prenses Kate Middleton ortaya çıktı

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra ortalardan kaybolan Galler Prensesi Kate Middleton, gündemden düşmüyor. Middleton’ın ameliyattan sonra çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlanmış ancak fotoğrafın üzerinde oynamalar olduğu fark edilmişti. Daha sonra Middleton kamuoyundan özür dilemiş ve ajanslar görseli geri çekmişti. En son 25 Aralık’ta Noel ayini sırasında görüntülenen Middleton’ın yokluğuna yönelik iddialar büyürken Galler Prensesi Kate Middleton 83 gün sonra ortaya çıktı.
Sona Git