- Putin'e Ukrayna vetosu
55 dakika önce

Vladimir Putin'e "Ukrayna" vetosu

İkinci Dünya Savaşı'nda müttefiklerin düzenlediği Normandiya çıkarmasının 80. yıl anma etkinliğine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gerekçe gösterilerek davet edilmedi.
 - İsrail'de Savaş Kabinesi bir kez daha toplanıyor
2 saat 26 dakika önce

İsrail Savaş Kabinesi, İran'a misillemeyi görüşmek üzere bir kez daha toplanıyor

İran'ın konsolosluk saldırısının intikamı için İsrail'e füze saldırısı başlatması bölgeyi hareketlendirdi. İsrail Savaş Kabinesi'nin İran'a misilleme saldırısını değerlendirmek için bugün bir kez daha toplanacağı öğrenildi. Tel Aviv'in "ölçülü, orta veya kapsamlı" 3 saldırı seçeneğini değerlendirdiği belirtiliyor.
 - Rusya lideri Putin, mazbatasını aldı
2 saat 37 dakika önce

Rusya'da 5. kez başkanlık koltuğuna oturan Putin, mazbatasını aldı

Rusya'da devlet başkanlığı seçiminde yüzde 87,28 oyla koltuğa yeniden oturan Putin, mazbatasını aldı. Putin, 5. kez Rusya Devlet Başkanlığı görevini üstlenecek.
Dünya - Dünya
3 saat 16 dakika önce

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'yi ziyaret edecek. İki ülke arasında diplomatik ilişkilerin başlamasının 100. yılı sebebiyle yapılacak olan ziyaret, İstanbul, Gaziantep ve Ankara'yı kapsayacak.
 - Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, hafta sonu Türkiye'ye gelecek
3 saat 26 dakika önce

Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, hafta sonu Türkiye'ye gelecek

Mısır Dışişleri Bakanı Şukri'nin hafta sonu Türkiye'ye gelerek mevkidaşı Hakan Fidan ile görüşeceği açıklandı. Reuters, Şukri-Fidan görüşmesinde ana gündem maddesinin Orta Doğu'daki gelişmeler olacağını yazdı.
 - İsrail vahşetinin son görüntüsü!
3 saat 55 dakika önce

İsrail vahşetinin son görüntüsü! Hastane avlusu, mezarlık oldu

İsrail'in geçtiğimiz ay, binlerce Filistinlinin sığındığı Şifa Hastanesi'ni hedef almıştı. İsrail'in iki hafta boyunca yüzlerce Filistinliyi öldürdüğü ve harabeye çevirdiği Gazze kentindeki Şifa Hastanesi avlusunda toplu mezar bulundu.
Dünya - Dünya
4 saat 14 dakika önce

Gazze'de can kaybı 34 bine yaklaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 843’e, yaralananların sayısı 76 bin 575’e yükseldi.
 - Avustralya'dan Fransız vatandaşa ödül
6 saat 16 dakika önce

Avustralya'dan AVM'deki saldırganı uzaklaştırmaya çalışan Fransıza ödül

Avustralya Başbakanı Albanese, Sydney'deki alışveriş merkezinde 6 kişiyi öldüren bıçaklı saldırganı uzaklaştırmaya çalışan Fransa vatandaşına süresiz vize hakkı tanınacağını açıkladı. Albanese, "Her ne kadar Fransa için kayıp olsa da Avustralya vatandaşı olmasından mutluluk duyacağımız biri" dedi.
 - İsrail'den Filistinli sivillere tehdit!
6 saat 45 dakika önce

Gazze son durum... İsrail ordusu, Filistinlilere üstünde "Gazze'ye dönmeyin" yazılı uyarı broşürleri attı

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana binlerce sivili katleden İsrail ordusu, Filistinlileri tehdit ederek Gazze'ye dönmemeleri konusunda uyarı broşürü dağıttı.
 - Beypazarı'ndan beklenen açıklama geldi
7 saat 6 dakika önce

İsviçre, Beypazarı sodalarını toplatma kararı aldı! Firmadan ilk açıklama

İsviçre'de yüksek miktarda bor içermesi nedeniyle Beypazarı sodalarının toplatılmasına karar verildi. Açıklamada, "Sağlık riski göz ardı edilemez. Ürün derhal satıştan çekti ve geri çağırma işlemine başlandı." denildi. Öte yandan gözlerin çevrildiği Beypazarı'ndan ise ilk açıklama geldi.
 - Fidan'dan Katar'a üst düzey ziyaret
7 saat 26 dakika önce

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Katar'a üst düzey ziyaret

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ı ziyaret ederek Başbakan ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüşecek.
 - Suriyeli generale yargı şoku
7 saat 39 dakika önce

Eski Suriyeli general savaş suçlarından yargılanıyor!

Eski Suriyeli General Muhammed Hamo, Suriye iç savaşında işlenen suçlarda rol oynadığı gerekçesiyle İsveç'te yargılanıyor. Böylelikle Hamo, Avrupa'da yargılanan ilk Suriyeli yetkili olacak.
 - ABD İsrail'e yine kol kanat gerdi!
8 saat 11 dakika önce

ABD'den İsrail'e destek açıklaması: "Korumaya devam edeceğiz!"

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İran'ın saldırılarından sonra İsrail'i desteklemeye devam edeceklerini açıkladı.
 - Japonya'nın nüfusunda büyük düşüş
8 saat 43 dakika önce

Japonya'nın nüfusu azalıyor: 595 bin kişi azaldı

Japonya'nın nüfusu, Ekim 2023 rakamlarına göre önceki yıla kıyasla 595 bin azalarak 124 milyon 352 bine geriledi. Böylelikle ülke nüfusu üst üste 13 yıl düşüş kaydetti.
Dünya - Dünya
10 saat 14 dakika önce

Pakistan'da şiddetli yağış ve yıldırım nedeniyle ölenlerin sayısı 55'e çıktı

Pakistan'ın güneybatısındaki eyaletlerde son 3 günde şiddetli yağış ve yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 55'e yükseldiği bildirildi.
 - İran'ın foyası ortaya çıktı!
10 saat 44 dakika önce

İran'ın foyası ortaya çıktı! İçi boş füzeyle gövde gösterisi

Suriyeli muhalif general Ahmet Rahhal “İran’ın 13 Nisan gecesi İsrail’e attığı füzelerin içinin boş olduğu ortaya çıktı. Yere çakılan SİHA’lar da bombasızdı. Göstermelik saldırı İsrail’e yeni işgal fırsatı sunuyor” dedi
 - ABD, İran'ı 'çok saçma' diyerek yalanladı!
13 saat 36 dakika önce

ABD, İran'ı 'çok saçma' diyerek yalanladı: Öyle bir dünya hayal edebiliyor musunuz?

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İranlı yetkililerin İsrail'e yönelik saldırının zamanlaması ve hedefleri konusunda ABD'ye önceden bilgi verdiği yönündeki iddiaları “çok saçma” olarak niteledi. Kirby, “İran'ın telefon açıp 'İsrail'i 300 seyir füzesi ve insansız hava aracıyla vurmak üzereyiz. Size haber vermek istedik. Bu arada vuracağımız şey de şu' diyeceği bir dünya hayal edebiliyor musunuz?” dedi.
Dünya - Dünya
15 saat 38 dakika önce

İsrail: Orta Doğu'da yeni iş birliği fırsatları oluştu

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği saldırıların Orta Doğu'da yeni işbirliği fırsatlarına olanak sağladığını belirtti.
 - Bir Mossad ajanı daha yakayı ele verdi
17 saat 38 dakika önce

Mossad ajanı Malezya'da yakayı ele verdi! 40 yıla kadar hapsi isteniyor

İsrail'in istihbarat örgütü Mossad'a bir darbe de Malezya'da vuruldu. Fransa pasaportuyla ülkeye giriş yapan ve başka bir İsraillinin peşinde olan Mossad ajanı bir otelde silah bulundurmaktan yakayı ele verdi. Mossad ajanının 40 yıla kadar hapsi isteniyor.
 - Rust filmi seti davasında ilk hüküm verildi
18 saat 31 dakika önce

"Rust" filmi seti davasında yeni gelişme! Aylarca konuşulan olayda ilk hüküm verildi

Rust filmi setinde yaşanan ölümcül kaza tüm dünyayı dehşete düşürmüş ve aylarca konuşulmuştu. Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, hapis cezasına çarpıtırıldı.
 - İsrail İran'dan önce Lübnan'da askeri binayı vurdu
18 saat 46 dakika önce

İsrail İran'dan önce Lübnan'da askeri binayı vurdu

İran'ın misilleme saldırısına karşı saldırıya hazırlanan İsrail, Lübnan'a saldırı düzenledi. İsrail savaş uçakları. Lübnan'da bir askeri yapıyı vurdu.
Sona Git