Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avengers hayranı 6 yaşındaki çocuk sosyal medyanın yeni kahramanı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
Avengers hayranı 6 yaşındaki çocuk sosyal medyanın yeni kahramanı oldu

DÜNYA Haberleri  / NTV

ABD’de küçük kız kardeşini köpek saldırısından kurtarmak için araya giren ve yüzüne 90'dan fazla dikiş atılan altı yaşındaki Bridger Walker sosyal medyanın yeni kahramanı oldu. “Biri ölecekse, bu ben olmalıyım diye düşündüm” diyen küçük çocuğa Avengers yıldızları, Anne Hathaway, Cris Evans, Hugh Jackman, Tom Holland ve Mark Ruffalo’dan destek mesajları yağdı.

ABD'nin Wyoming eyaletinin başkenti Cheyenne’de yaşayan 6 yaşındaki Bridger Walker, kendisinden iki yaş küçük kız kardeşini Alman kurdu kırması bir köpeğin saldırısından kurtaramak için araya girdi.

Saldırıya rağmen, Bridger, kız kardeşinin elini tutup onu tehlikeden uzaklaştırmayı başardı.

"BİRİ ÖLECEKSE BU BEN OLMALIYIM"
10 Temmuzda yaşanan olay çocukların halası Nicole Walker’ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı ve tüm dünyanın gündemine oturdu. Nicole Walker,  Bridger’ın, neden araya girdiğini soran babasına “Eğer birisi ölecekse bu ben olmalıyım diye düşündüm” yanıtı verdiğini açıkladı.

YÜZÜNE 90 DİKİŞ ATILDI
Saldırının ardından iki saatlik bir operasyon geçiren Briger'ın yüzüne 90 dikiş atıldığı belirtildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirilen küçük çocuğun dinledndiği aktarıldı.

Diğer taraftan, halası, ünlü süperkahraman film serisi Avengers’ın hayranı olan Bridger’ın kendisinden olabildiğince geniş bir şekilde hikayesini paylaşmasını istediğini belirtti. Ardından Walker ailesi, Avengers yıldızları, Anna Hathaway, Mark Ruffalo, Tom Holland, Hugh Jackman ve Chris Evans’tan küçük çocuğa sevgi dolu mesajlar gönderildiğini açıkladı.

"SÜPER KAHRAMAN GÖRDÜĞÜM ZAMAN ONU TANIRIM"
Avengers serisinde Kedi Kadını canlandıran Hathaway, Bridger ile kız kardeşinin fotoğrafını kendi hesabından paylaşarak, “Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim” yorumunu yaptı ve Hulk'ı canlandıran rol arkadaşı Mark Ruffalo'yu etiketledi.

CHRIS EVANS'TAN VİDEOLU MESAJ
Kaptan Amerika karakterine hayat veren Chris Evans ise, Bridger’a bir video mesajı yollayarak, Kaptan Amerika kalkanı sözü verdi.

Evans, "Sen bir kahramansın. Yaptığın şey çok cesurcaydı. Kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...