Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gün batımı fotoğrafçısı güneşi oyuncak etti

Düzenleyen:
Gün batımı fotoğrafçısı güneşi oyuncak etti

DÜNYA Haberleri

Hindistan’ın Rewari bölgesinde 21 yaşındaki fotoğrafçı Sulabh Lamba, Goliaka’da gün batımında güneşi eksenine alarak çarpıcı fotoğraflar çekiyor.

Çektiği fotoğrafları Instagram’da paylaşan Sulabh’ın 20 binden fazla takipçisi var. Yetenekli fotoğrafçı, kimi zaman güneşi elinde tutuyormuş gibi yapıyor, kimi zaman da kendisini güneşle topla oynar gibi oynar gösteriyor. Zaman zaman kuşları da fotoğraflarına katan Sulabh, böylece fotoğrafları çok daha çarpıcı hale getiriyor. Genelde fotoğrafları siluet şeklinde çeken Sulabh, “Gerçek siluet, yüz ifadelerini göstermeden hisleri yansıtır” diyor. Gün batımı fotoğraflarını çekmeye 4 sene önce başladığını belirten genç fotoğrafçı, arkadaşlarının kendisinden sürekli yeni fotoğraflar beklediğini, bunun da kendisini yeni çalışmalara teşvik ettiğini söyledi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...