Tıp dünyasını şaşkına çeviren olay! Boğazından çıktı

Düzenleyen:
Tıp dünyasını şaşkına çeviren olay! Boğazından çıktı

DÜNYA Haberleri

Çin’de 5 yaşındaki Xiao Tao adlı çocuk boğaz kaşıntısı ve nefes darlığı için hastaneye başvurdu. Doktorların yaptığı kontrollerde küçük çocuğun boğazında yaklaşık bir yıldır yaşayan canlı olduğu tespit edildi. Uzmanlar, Xiao Tao adlı çocuğu ameliyata alarak midesindeki canlıyı çıkardı. Operasyonun ardından yaşanan bu durum doktorları da çok şaşırttı.

Yunan eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Xiao Tao, nefes darlığı ve boğaz kaşıntısı şikâyetiyle gittiği hastanede yapılan kontrollerin ardından ameliyata alındı. Boğazında bir senedir yaşayan canlı solucan tespit edilen küçük çocuğun ameliyatı dört saat sürdü. Operasyonun ardından Xiao Tao'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, yaşanan olay karşısında doktorlarda şaşkınlığını gizleyemedi. 

Boğaz ağrısı ve nefes darlığı şikâyeti ile hastaneye başvuran Xiao Tao, Tıp dünyasını hayrete düşürdü. Bir yıldır boğazında yaşanan canlı solucanın çıktığı o anlar kameralara kaydedildi.

KONTROLLERİN ARDINDAN BELLİ OLDU

Yapılan kontrollerde, tespit edilen canlı solucanın bir yıldan fazla çocuğun midesinde yaşadığı ve solunum problemleri ile sürekli boğaz ağrısına neden olduğunu belirtti. Yapılan operasyonla Tao'nun boğazındaki solucan çıkarılırken, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...