Kan donduran macera! 335 metre yüksekte barfiks çekti

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Kan donduran macera! 335 metre yüksekte barfiks çekti

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

19 yaşındaki İngiliz maceraperest Adam Lockwood, Hırvat arkadaşıyla birlikte 2,5 saatte Avrupa’nın en yüksek enerji santrallerinden birinin çatısına tırmanarak 335 metre yüksekte barfiks çekti.

Kan donduran olayda Lockwood, Hırvatistan’da Plomin enerji santralinin çatısında barfiks çekerken arkadaşı da onu filme aldı. Lockwood, zaman zaman tutunduğu tek eliyle salınarak maceranın dozunu iyice artırdı. Genç maceraperest, bir ara da “Aşağıya bakın. Başım dönüyor” diye bağırdı. Tırmanış dolayısıyla kasları çok yorulduğu için 6 saat bekledikten sonra barfiks çektiğini, işçilere yakalanmamak için de 24 saat santralde kaldıklarını  belirten Lockwood, “Ama her şeye değdi. Hiç unutamayacağım bir heyecan yaşadım” diye konuştu. Lockwood, daha önce İngiltere, İspanya ve Avrupa’nın birçok yerinde gökdelenlerde benzer maceralar yaşamıştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...