Sosyal medyanın konuştuğu iddia: Melania Trump dublör kullanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Sosyal medyanın konuştuğu iddia: Melania Trump dublör kullanıyor

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

ABD’de eskiden beri First Lady Melania Trump’ın bir benzerinin olduğu ve resmi etkinliklere onun yerine dublörünün katıldığı söylentileri vardı. Melania Trump’ın son etkinlikte çekilen görüntüleri bu konudaki şüpheleri artırdı.

Dedikodulara yol açan fotoğraf, ABD Başkanı Donald Trump ile Melania Trump’ın, başkan adayları arasında televizyonda son kez yapılan tartışmaya gitmek üzere Marine One uçağına binerken çekildi.

Donald Trump’ın yanındakinin, Melania’ya göre daha büyük güneş gözlükleri takması ve yüzündeki derin tebessüm, onun gerçekte Melania Trump olmadığı kanaatine yol açtı. Fotoğraf, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı.

Bazı Twitter kullanıcıları, Melania’nın normalde güçlükle fark edilebilecek şekilde tebessüm ettiğini ifade etti ve Twitter’da hızla #FakeMelania (Sahte Melania) diye paylaşımlar yapıldı. Bazı kullanıcılar da Melania’nın dişlerinin de fotoğraftakinden farklı olduğunu, First Lady’nin dişlerinin daha yuvarlak hatlı olduğunu dile getirdi. 

Sosyal medyanın konuştuğu iddia: Melania Trump dublör kullanıyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...