Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD’de Zeta Kasırgası: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD’de Zeta Kasırgası: 1 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD’nin güney kıyılarında ilerleyen Zeta Kasırgası, dün akşam saatleri itibariyle ABD’nin Louisiana eyaletine ulaştı. İkinci kategoriye yükseltilen kasırga nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti.

Haftanın başından beri ABD’nin güney kıyılarını etkisi altına alan Zeta Kasırgası; dün akşam saatlerinde ABD’nin Louisiana kıyılarına ulaştı. Kasırga nedeniyle New Orleans'ta elektrik hattının devrilmesi sonucu akıma kapılan 1 kişi hayatı kaybetti. Ölen kişinin 55 yaşında olduğu açıklandı.
ABD Ulusal Kasırga Merkezi’nin yaptığı açıklamaya göre, Louisiana’ya ulaştığında güçlenerek 2. kategoriye yükselen Zeta Kasırgasına karşı halkı hazırlıklı olmaya çağıran Louisiana Valisi John Bel Edwards, fırtınanın vereceği zararı en aza indirmek için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Edwards, halka Louisiana’da bu yıl kaydedilen beşinci tropik fırtına olan Zeta’yı ciddiye almaları ve hazırlıklarını tamamlamaları yönünde uyarılarda bulundu. Alınan önlemler doğrultusunda, ülkede eğitime ara verilirken tüm otobüs, tramvay ve feribot seferleri askıya alındı.
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...