İranlı vücutçuya sahtecilikten İngiltere’de 11 ay hapis

Düzenleyen:
İranlı vücutçuya sahtecilikten İngiltere’de 11 ay hapis

DÜNYA Haberleri

Eski İranlı vücut geliştirme sporcusu Amir Lorzade (38), 2016’da İngiltere’ye gelerek Birmingham’a yerleşti. İngilizce problemi olan Lorzade, defalarca çabalamasına rağmen sürücü belgesi alamadı. Bir kere sınava kendi yerine bir benzerini gönderen Lorzade, iki kere de sınava gizlice bluetooth kulaklık takarak girdi. Yakalanan Lorzade, mahkemede hakim karşısına çıktı.

Hakim Jason Taylor, “Yalnızca yetkili olanların bir arabanın direksiyonuna geçmesini sağlayacak şekilde tasarlanmış sisteme duyarsız kaldınız. Yargılanmayı beklerken suç işlemeye devam ederek, yargı sürecine küstahça bir saygısızlık gösterdiniz. Bluetooth cihazının diğer ucunda başkalarının da dahil olacağı süreç planladınız. Bu suçu birden fazla kez işlediğiniz için pişman olduğunuza inanmıyorum” diyerek Lorzade’yi 11 ay hapse çarptırdı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...