Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran'da son 24 saatte koronavirüsten 391 ölüm

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İran'da son 24 saatte koronavirüsten 391 ölüm

DÜNYA Haberleri  / İHA

İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 391 kişinin hayatını kaybetmesi ile toplam ölü sayısı 47 bin 486'ya yükseldi.

İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında günlük vaka sayısı geriliyor. İran Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari yaptığı açıklamada, salgında son 24 saatte 13 bin 402 yeni vaka tespit edildiğini, 391 kişinin de hayatını kaybettiğini bildirdi. Lari, son verilerle birlikte ülkede toplam vaka sayısının 935 bin 799'a, toplam ölü sayısının da 47 bin 486'ya ulaştığını belirtti.

İran'da günlük vaka sayısında düşüş gözlemlenirken, İran koronavirüs ile Mücadele Konseyi Sözcüsü Ali Rıza Reisi salgınının seyrine yönelik yaptığı açıklamada, "Değerli halkımıza uygun önlemleri aldıkları ve kısıtlamaları tolere ettikleri için teşekkür ederim" dedi. Halkın yüzde 90'ının tedbirlere uyduğunu belirten Reisi, 160 şehirden 89'unun yüksek risk seviyesinde bulunmadığını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...