Lübnan Sağlık Bakanı Hassan’ın Covid-19 testi pozitif çıktı

Düzenleyen:
Lübnan Sağlık Bakanı Hassan’ın Covid-19 testi pozitif çıktı

DÜNYA Haberleri

Lübnan Sağlık Bakanı Dr. Hamad Hassan karantinaya alınmasının ardından yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Lübnan Sağlık Bakanı Dr.Hamad Hassan’ın ofisinde 3’üncü Covid-19 vakasının tespit edilmesinin ardından karantinaya alınmış ve Hassan’a Covid-19 testi yapıldığı belirtilmişti. Lübnan'daki St. George Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, Hassan'a yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı aktarıldı. Açıklamada, bakanın tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Lübnan’da yarından itibaren 25 Ocak tarihine kadar Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı da dahil olmak üzere sert tedbirler uygulanmaya başlayacak. Lübnan’da toplam vaka sayısı 231 bin 936’ya, toplam can kaybı ise bin 740’a ulaştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...