At, sürücüsüyle birlikte sırt üstü çukura düştü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
At, sürücüsüyle birlikte sırt üstü çukura düştü

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiltere’de bir at, üzerindeki kadın sürücüyle beraber Devon’un Yelverton köyünde sırt üstü çukura düştü. Köylüler atın altında kalan sürücüyü el birliğiyle çukurdan çıkarmayı başardı.

İngiltere’de bir at, üzerindeki kadın sürücüyle beraber Devon’un Yelverton köyünde sırt üstü çukura düştü. Köylüler atın altında kalan sürücüyü el birliğiyle çukurdan çıkarmayı başardı. Olayı hafif yaralarla atlatan sürücüye, gelen sağlık ekipleri tarafından ilkyardımda bulunulurken at için olay yerine kurtarma ekipleri çağrıldı. Köylülerin çukura düşen hayvanları çıkarmak için kullandıkları alet yardımıyla dev at vinçle kurtarıldı. Atın, kurtarma çalışmaları sırasında panikleyerek çırpınmaya başlaması ekiplerin işini zorlaştırdı. Yelverton İtfaiyesi sözcüsü, “Köylüler, biz ve Camels Head adlı kurtarma ekibindeki görevliler el birliğiyle atı çukurdan çıkardık” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...