Hortum değil, sivrisinek sürüsü

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Hortum değil, sivrisinek sürüsü

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

Arjantin’de arabalarıyla General Madariaga ve Pinamar arasında seyahat eden sürücüler, hortuma benzer bir görüntü fark etti. Yakından bakıldığında bunun hortum değil sivrisinek sürüsü olduğu görüldü.

 Sivrisinekler yüzlerce metre yükselen kule benzeri bir görüntü oluştururken olayı videoya alan sürücü, “Gittikçe büyüyor. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim” dedi. Garip görüntü, Buenos Aires bölgesinin sivrisinekler tarafından istila edilmesi sonrasında meydana geldi. Parazitoloji uzmanı Juan Jose Garcia, "Şiddetli yağmurlar sele ve dişi sivrisineklerin yumurtalarını bıraktıkları büyük durgun su havuzlarına sebep oldu. Böylece şehirleri istila edecek çok sayıda sivrisinek dünyaya geldi” dedi. Garcia, muazzam sayıda böceğin insanlar için bir tehdit oluşturmadıklarını ancak tarım alanlarına zarar verebileceklerini ifade etti. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...