Pentagon’dan UFO iddialarını kuvvetlendiren açıklama: Videolar gerçek

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Pentagon’dan UFO iddialarını kuvvetlendiren açıklama: Videolar gerçek

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

Belgesel yapımcısı Jeremy Corbell'in yayınladığı UFO görüntülerinin ardından Pentagon görüntülerin gerçek olduğunu, UFO'ların savaş gemilerinin üzerinde uçarken çekildiğini söyledi.

Belgesel yapımcısı Jeremy Corbell geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında bazı görüntüler yayımlamış, bunlar da UFO (Tanımlanamayan Uçan Nesneler) iddialarına yol açarak büyük ses getirmişti. Görüntülerde biri piramit şeklinde olmak üzere bir dizi esrarengiz obje yer almıştı. Pentagon görüntülerin gerçek olduğunu ve objeler 2019’da California sahillerinde Amerikan deniz kuvvetlerine ait savaş gemilerinin üzerinde uçarken çekildiğini bildirdi. Görüntüler, Pentagon’a bağlı Tanımlanmamış Hava Olayları Görev Gücü’nden sızmış. Bir Pentagon sözcüsü, Mystery Wire isimli kuruluşa, “Fotoğraf ve videoların donanma personeli tarafından çekildiğini doğrulayabilirim. Tanımlanmamış Hava Olayları Görev Gücü, bu görüntüleri, devam etmekte olan bir araştırma için topladı” dedi. Görev Gücü, görüntüleri haziran ayında delil olarak rapor halinde Kongre’re sunacak. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...