Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hindistan'da insanlık dramı yaşanıyor! Cesetler kıyıya vurdu

Düzenleyen:
Hindistan'da insanlık dramı yaşanıyor! Cesetler kıyıya vurdu

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da koronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin cesetleri kıyıya vurdu. Yetkililer nehirde cesetleri yüzerken gördüklerini anlattı.

Hindistan'da insanlık dramı yaşanıyor. Koronavirüs salgını hızla yayılmaya devam ederken, Ganj Nehri'nde Covid-19’dan ölenlerin cansız bedenleri kıyıya vurdu. Bihar bölgesinde yer alan Chausa köyünün Ganj Nehri kıyısına Covid-19’dan hayatını kaybeden yaklaşık 40 ila 45 kişinin cansız bedeninin vurduğu belirtildi.

Cesetler yüzerken görüldü

Chausa köyü yetkililerinden Ashok Kumar, "Yaklaşık 40-45 ceset yüzerken görüldü" dedi.

Başka bir yerel yetkili ise, “Şişmiş durumdalar ve en az 5 ila 7 gündür suyun içindeler. Nereli ve hangi kasabalı olduklarını soruşturmamız gerekiyor" ifadelerini kaydetti. Yerel halk ise, cansız bedenlerin ülkede artan vakalar nedeniyle krematoryumlarda ve mezarlıklarda yer kalmaması sonucu nehre atıldığını iddia etti.

Avukat Ashwini Varma yerel bir kanala yaptığı açıklamada, "Bir cesedi yakmak neredeyse 30-40 bin Hindistan rupisi tutuyor. Bu nedenle durumu kötü olan kişiler cesetleri Ganj Nehri'ne atmayı tercih ediyor. Sokak köpekleri, Covid-19 kurbanlarına ait olabilecek cesetleri yiyor. Aynı zamanda bu da virüsü yayacak" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...